Så vigtige er de rigtige blomster

Blomster har en særlig indvirkning på kvinder, og især på bryllupsdagen skal alt være perfekt. Derfor kan det være dyrt at springe over, hvor gærdet er lavest. 

En rose er en rose er en rose

En rose er en rose er en rose. Sådan lyder et ordsprog, men nogle gange kan det godt være den forkerte rose. Det måtte en amerikansk blomsterhandler sande, da han skulle lave en bryllupsbuket til et par, der skulle giftes.

Den lidt spegede sag drejer sig om ægteparret Iben og Søren Friis. Blomsterhandleren er blevet sagsøgt, for ikke at levere de rigtige blomster, og hun slipper ikke billigt, hvis det står til nygifte Iben og Søren Friis, som forlanger godt 2 millioner kroner i kompensation. 

https://www.fotografvejle.net/bryllupsfotograf/

Blomsterne

Blomsterne var simpelhen ikke i den rigtige nuance af rød, hvilket ødelagde dagen for Iben og Søren Friis, som beskriver oplevelsen som en “ekstrem skuffelse og ydmygelse,” hvilket skal tages til efterretning, da brudeparret var parat til at betale hele 150.000 kroner for blomsterne til deres bryllup.

Familien Friis lægger vægt på, at de bestilte blomsterne 13 måneder i forvejen. Derfor mener de, at blomsterhandleren har svigtet på alle leder og kanter ved ikke at sørge for, at blomsterne var den helt rigtige nuance, fordi det ødelagde hele brylluppets design. Derfor bragte bruden Iben Friis alle skyts i stilling, og hun ved, hvad hun snakker om, da hun arbejder for et stort advokatfirma.

https://www.fotografaarhus.net/bryllupsfotograf-aarhus/

Indehaveren af blomsterbutikken

Indehaveren af blomsterbutikken Blomster Design Studio, kalder søgsmålet fuldstændig ubegrundet, og han overvejer retslige tiltag mod familien Friis, fordi de efter hans mening har gjort ubodelig skade på hans ry og omdømme.

De beskylder svigermoren til brudeparret for et være den skyldige i sagen, og han beretter, at alt var i skønneste orden, indtil svigermoren blandede sig og ville lave om på det hele i sidste øjeblik. Han fortæller, at familien sendte omkring 250 emails med ændringer helt frem til sidste minut, og at svigermoren ændrede bestillingen.

Nu er det heldigvis kun på den anden side af Atlanten, at denne slags ting kan lade sig gøre, og hvad udfaldet bliver, og hvordan retssagen om den forkerte blomsterbuket falder ud, vil kun tiden vise. Dog er der en vigtig lektie at lære af hele historien. Blomster til brylluppet er bestemt noget, der skal tages alvorligt, ellers ved man jo aldrig, hvad der kan ske. Vel?

40 Replies to “Så vigtige er de rigtige blomster”

  1. Hi there! Do you know if they make any plugins to help with SEO?
    I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good results.
    If you know of any please share. Cheers! You
    can read similar text here: Auto Approve List

  2. Ищете способ расслабиться и получить незабываемые впечатления? Мы https://t.me/intim_tmn72 предлагаем эксклюзивные встречи с привлекательными и профессиональными компаньонками. Конфиденциальность, комфорт и безопасность гарантированы. Позвольте себе наслаждение и отдых в приятной компании.

  3. Портал о Ярославле – ваш гид по культурной жизни города. Здесь вы найдёте информацию о театрах, музеях, галереях и исторических достопримечательностях. Откройте для себя яркие события, фестивали и выставки, которые делают Ярославль культурной жемчужиной России.

  4. Скачать свежие новинки песен https://muzfo.net 2024 года ежедневно. Наслаждайтесь комфортным прослушиванием, скачивайте музыку за пару кликов на сайте.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *