Hvor finder jeg en mand?

I kender det sikkert alle sammen. Næsten alle veninderne er allerede gift, og du er netop blevet inviteret til endnu et bryllup. Forbandet kommer tanken igen. Hvor finder jeg en mand?

De tredive år nærmer sig med hastige skridt, og stadig er manden i livet ikke fundet. Single-livet afføder en svag kynisme over livet, der dog nok mere er en ængstelse skråstreg desperation over ikke at have fundet den rette endnu. Hvor bliver han af?

en lind strøm af invitationer til bryllup

Samtidig kommer der en lind strøm af invitationer til bryllup, barnedåb, og ja selvfølgelig de manglende invitationer til de par-middage, der før i tiden var en naturlig del af livet. Er der noget andet at gøre end at grave sig ned under dynen, grave et hul, eller bare give den fuld skrue på karrieren, for derved at fortrænge og kompensere for det lidet flatterende kærlighedsliv.

Der er selvfølgelig ingen grund til at opgive håbet. Der er stadig mange interessante muligheder ude i verden, dog kræver det, at du selv deltager aktivt i verden. En af de største fejl er, at du bare bliver hjemme i din lejlighed og drømme dig væk i suppesøde fjernsynsprogrammer, drukner dig chokolade, og ynker over dig selv. Det hjælper ligesom ikke. Så er det jo helt sikkert, at du aldrig møder nogen interessante kandidater, der er mand nok til jobbet.

https://billedmagi.dk/bryllupsfotograf

Nu behøver du ikke nødvendigvis at støvsuge enhver bar i natten for at finde den rigtige. For det er sjældent at man lige støder ind i drømmeprisen klokken fire om morgen på den lokale bodega eller diskotek, men det kan selvfølgelig lade sig gøre, det er bare ikke tit at mændene på dette tidspunkt af natten tænker særlig med over livslange løfter og forhold. Heldigvis findes der andre oplagte muligheder, der bliver stadig mere populære og sagtens kan lade sig gøre hjemmefra. 

Der findes et utal af dating-hjemmesider

Der findes et utal af dating-hjemmesider, der har til formål at matche folk til parforholdet og kærlighedslivet, og på mange måder kan det være en hjælp, hvis lykken ikke er fundet endnu. Her du finde et åbent forum, der giver en mulighed for at rent faktisk at lære en person at kende og mødes ædru på en regulær date, så forventningspresset bliver løftet en smule.

Det afhjælper også på den eventuelle generthed ved ikke at være nødsaget til at gå over og tage kontakt til ham, der har sendt øjne til dig fra bordet ved siden af hele aftenen eller modsat sidde og vente på, at han drikker sig mod til at gå over og starte en samtale med dig. Samtidig ved du, at modparten højst sandsynligt ønsker det samme som dig, men der er selvfølgelig ingen garanti, da der findes brodne kar alle steder.

Så hvis du virkelig ønsker det, så er muligheden der i hvert fald, ja lige her inden for rækkevidde. Der kræver kun et par klik, og så er du i gang. Og hvis du er heldig finder du måske dit livs kærlighed. Hvis ikke første gang, så måske anden eller tredje.

One Reply to “Hvor finder jeg en mand?”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *