Bryllupsfotograf

Bryllupsfotograf Jylland, Sjælland og Fyn. I livets unikke øjeblikke er forevigelse et ubøjeligt krav. Bryllupsdagen er det unikke øjeblik, og det kræver stor bevågenhed, eller rettere sagt: en fotografisk dokumentation af hver eneste detalje. I dag skal man ikke være bange for, at der ikke bliver taget nok billeder, da alle stort set har enten et digitalt kamera eller en mobiltelefon med kamera, men det kan være en god ide at hyre en professionel fotograf til dagen.

brud paa slot

kvaliteten af billeder

For det første er man sikker på at kvaliteten af billeder af brudeparret vil være i top, og for det andet bliver ingen af gæsterne glemt, hvis det nu er en af vennerne, der påtager sig jobbet som fotograf. Og det gør ikke noget at sætte tid af til en fotograferingsbegivenhed af brudeparret. Med andre ord: Læn jer tilbage og nyd dagen og overlad det til en professionel.

Foto- og videodækning af hele dagen til en og samme pris eller kirkedækning med efterfølgende bryllupsfotografering on location. Traditionelle eller utraditionelle eller begge dele, både farve og S/H.

bruden med veninder

Landsdækkende bryllupsfotografer

Når kun det bedste er godt nok. Bryllupsbilleder i naturen eller i vores atelier. Flotte bryllupsalbum med jeres billeder, video fra den store dag, boudoir billeder, polterabend kalender, vi opfylder jeres ønsker. Bryllupsfotografer arbejder over hele landet. Bryllup fra morgen til aften giver jer mulighed for at genopleve alle detaljerne. Igen og igen. Vores professionelle stylist/ make-up artist tilbyder at lægge make-up´en, ordne negle og style håret m.m.

Intet er overladt til tilfældighederne når vi går igang med en opgave. Enhver opgave vil til enhver tid være tilpasset Deres forestilliger og ønsker om at forevige den særlige begivenhed, situation eller oplevelse.

kongefoto bryllup

Skal du giftes?

Skal du giftes? Vil du markere en bestemt dag, begivenhed eller stemning? Eller fortjener din elskede bare en unik og personlige gave fra dig? Vil du forkæle dig selv? Specielt brudepar får her et helt igennem unikt produkt, designet specielt til deres billeder. Som det ses på opslaget, givet det meget mere liv og mulighed for mange.

LÆS ARTIKLEN: Valg af fotograf til brylluppet

smukke bryllupsbilleder

klassisk snit, moderne vinkler

Her er en bryllupsfotograf med et klassisk snit, moderne vinkler og gammeldaws priser. Vi foreviger jeres store dag via flotte og romantiske billeder, alt fanges med et glimt i øjet og en frisk kommentar på læben. Smukke bryllupsbilleder. Høj kvalitet. Prisbelønnet fotograf. Fra klassiske – til utraditionelle og kreative billeder. Foto on location, primært Jylland og Fyn. Farve, sort-hvid, tonede billeder m.m. – I bestemmer alt selv. Absolut konkurrencedygtige priser!

Morgengave

Næsten alle moderne bryllupstraditioner bygger på gamle ritualer og morgengave er ingen undtagelse. Gaven gives til bruden morgenen efter bryllupsnatten, når ægteskabet er fuldbyrdet. Oprindeligt var morgengaven en særlig medgift fra gommen der var hendes særeje. Traditionelt blev der givet smykker som eksempelvis en halskæde eller et par øreringe. I dag er ritualet, i ligestillings tegn, blevet en mere gensidig fornøjelse, hilket også har gjort at gavernes karakter er skiftet en smule. Dog er smykker stadig at fortrække. Mange vælger at få lavet en boudoir fotografering til manden i morgengave.

Når du skriver takkekort

Takkekort

Efter et vellykket bryllup og en dejlig bryllupsfest, skal det nygifte par selvfølgelig på bryllupsrejse og nyde hinanden. Det fortjener de. Men der er stadig en enkelt pligt tilbage fra brylluppet, som man aldrig må glemme. Man skal huske at skrive et kort til alle bryllupsgæsterne, der takker dem for deres deltagelse på brudeparrets fælles festdag. Det bedste er selvfølgelig et personligt kort, men hvis det har været et stort bryllup, er det måske en ide at alliere sig med noget nær familie og hjælpes om at skrive dem.