Bryllupsinvitationer

Bryllupsinvitationer – Alle større festlige begivenheder starter på et stykke papir: Invitationen. Og måden hvorpå der inviteres til fest, giver et indtryk af hvilken fest det bliver, og afspejler tit hvad der forventes af gæsterne. At skrive en god bryllupsinvitation er ikke let, og der er mange overvejelse, man må have med.

  • Hvilken type papir skal det skrives på?
  • Skal det skrives i hånden eller på maskine?
  • Skal der billede på?
  • Skal det være en personlig skrevet invitation til alle eller en samlet invitation til alle?
  • Almindeligt for alle skrevne invitationer er at det fodrer et skriftligt svar, og det skal overholdes af alle.

Udformningen af invitation

Udformningen af invitation og hvilken kuvert den afsendes i samt hvilket frimærkemotiv der benyttes, har også stor betydning. Indholdet i invitation skal selvfølgelig være udførlig skrevet så alle vigtige information nævnes og en rigtig god ide er at indbefatte en kontaktperson/toastmaster for yderligere spørgsmål og koordinering af taler og underholdning. Ellers skal man blot slippe fantasien løs og lave en invitation, der sprudler af kærlighed og personlighed.

Mange online butikker og webshops tilbyder at lave personlige kort på bestilling til indbydelser, bordkort og menukort til barnedåb, konfirmation, bryllup og andre festlige lejligheder.

Butikkerne rummer massevis af kort

Butikkerne rummer massevis af kort og andre gode ideer til de betydningsfulde og festlige begivenheder, vi oplever livet igennem. Jeg er uddannet designer og grafiker – en kombination, der går op i en højere enhed, når jeg skaber kort og tilbehør, som skal understrege særlige begivenheder.