Brudebuket

En af de vigtigste ”accessories” ved et bryllup er brudebuketten. Til den hvide kjole hører en buket af smukke blomster, der på sin vis repræsenterer brudens skønhed og vitalitet. Det er hovedsagligt brudgommen, godt assisteret af brudens veninder og svigermor, der køber buketten, og der skal trædes varsomt. En simpel regel til valget af blomster er, at finde præcis de blomster din kommende kone kan lide og lad ikke på nogen måde dit valg være baseret på penge. Der er kun en chance til at få den perfekte buket blomster lavet – grib den.

https://weddingorganizer.dk

Efter Brylluppet er der tradition for at bruden kaster buketten

Efter Brylluppet er der tradition for at bruden kaster buketten ud til sine ugifte veninder, og at den der griber den, ifølge tradition, vil blive den næste der bliver gift. Dette er det mest almindelige at gøre og har en romantisk eventyragtig aura over sig, der gør det til det mest naturlige valg. Der er andre muligheder som eksempelvis at tørre buketten, eller lægge den på en slægtnings grav, hvilket skulle siges at bringe lykke, men der er en ting man aldrig må gøre: Buketten må ALDRIG komme i vand – det bringer ulykke.

Vi har dog et råd baseret på vores romantiske indstilling til livet: Kig på din elskede, kast den over skulderen og lad din veninde viderefører traditionen.

https://weddingphotograph.dk