Efterårsbryllupper

Efteråret står for døren og om lidt visner bladene på træerne langsomt. Gule, brune, mørkebrune farver vil klæde landskabet, og det har sin helt særlige skønhed, især med en hvid brud og en brudgom i centrum.

Mange drømmer om et bryllup om sommeren i høj sol, men efteråret er undervurderet og kan give en helt unik ramme. Der er en helt speciel årstid, der har sin egen charme, der minder os om livets foranderlighed og vores egen skrøbelighed.

En nygift hvid brud med en stor buket af efterårets blomster

Lad os et øjeblik lade fantasien råde, og lukke øjnene og forestille os et smukt efterårslandskab. Høje træer halvt dækket med blade af alle efterårets nuancer, samt tilsvarende mange blade spredt vilkårligt hen over markerne, hvor samlingspunktet er en gammel kirke på en højderyg. Ud af kirken kommer en nygift hvid brud med en stor buket af efterårets blomster, mens efterårsvinden blidt puster til brudesløret og hendes hår, og ved hendes side står en velklædt mand, som netop har indgivet et løfte om, at de skal være sammen for evigt, til døden dem skiller. Omkring deres lykke og smil er samlet hele deres familie og alle deres gode venner, der drysser ris ud over de nygifte. Bruden står med sin buket i hænderne og kaster den op i luften og ud mod de gifteklare veninder.

Forestil dig nu, at bruden er dig og gommen din kommende mand

Forestil dig nu, at bruden er dig og gommen din kommende mand. Og sæt derefter ansigt på alle omkring jer. Jeres forældre, hele jeres familie og alle jeres venner. Det sætter tingene i et anderledes dragende lys, og når øjnene igen åbnes, kan der ikke være tvivl om, at dette er en perfekt ramme for et bryllup.

Praktisk kan et bryllup om efteråret give en masse fordele

Praktisk kan et bryllup om efteråret give en masse fordele. Da sommeren er højsæson for bryllupper, vil det meget vel være lettere at finde både den perfekte kirke, samt lokaler til de efterfølgende festligheder. Det er også lettere at lave et mere sæsonpræget bryllup. Menuen kan stykkes sammen efter årstidens grønsager og retter. Temaet kan holdes i efterårsfarve, eller som kontrast; i lettere sommerfarver. Det giver en masse muligheder med hensyn til dekorationer, invitationer, bordkort og sågar bryllupskagen. 

https://erhvervsfotograf.net/miste-kunder-pga-daarlige-billeder-dumt/

Efteråret er bestemt et alternativ til sommersæsonen hvad angår ynde, og det kan i mange henseender være en praktisk fordel. Dog skal man være indstillet på at brylluppet i høj grad skal holdes indenfor, men med den danske sommer i mente, er der ikke meget garanti for, at det er anderledes om sommeren. Om efteråret er det i det mindste indlysende, at vejret ikke nødvendigvis er med jer. Det er helt sikkert. Det bliver en mindeværdig og smuk dag, et efterårsbryllup der giver genklang, som et stykke rav, der blinker i solen.

5 Replies to “Efterårsbryllupper”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *