Bryllupsdagen

Ikke mange dage i et menneskeliv kan matche bryllupsdagen, hvad angår lykke. Men er det den lykkeligste dag i hele mit liv? Der er ingen tvivl. Det er det.

Der er mange følelser og forventninger forbundet med bryllupsdagen, og mange af os betegner den kort og godt som den lykkeligste dag i vores liv, i stærk konkurrence med børnenes første levedag, den første kærlighed, og andre minde-stene og milepæle i vores liv.

Tænker du over hvad lykke virkelig er, og hvilken betydning bryllupsdagen har for dig, finder du hurtigt ud af, at der er mange lighedspunkter på lykkefølelse og din bryllupsdag. Det er bevist, at sand lykkefølelse opnås oftere i kærlighed end noget andet sted i livet, og har du prøvet rigtig kærlighed, kan du ikke være i tvivl.

Vi taler om kærlighed

Vi taler om kærlighed. Og det er ikke en nem størrelse at beskrive, så det springer vi over, og læner os i stedet op ad vores erfaringer med følelser for et andet menneske. Kærlighed og bryllupsdagen hænger uløseligt sammen. På mange måder er de hinanden uundværlige, og et ægte bryllup handler kun om kærlighed. Bryllupsdagen er den dag i livet, hvor I erklærer til verden, at I elsker hinanden og vil leve livet sammen til døden Jer skiller, og efterfølgende for evigt i Jeres familie, børn og børnebørns minder.

https://www.forevigt.dk/bryllupsfotograf/jylland/ostjylland/horsens/
https://www.forevigt.dk/bryllupsfotograf/sjalland/nordsjaelland/horsholm/
https://www.forevigt.dk/bryllupsfotograf/jylland/midtjylland/ikast/
https://www.forevigt.dk/bryllupsfotograf/jylland/
https://www.forevigt.dk/bryllupsfotograf/sjalland/kalundborg/
https://www.forevigt.dk/bryllupsfotograf/jylland/ostjylland/kolding/
https://www.forevigt.dk/bryllupsfotograf/sjalland/korsor/
https://www.forevigt.dk/bryllupsfotograf/jylland/vestjylland/lemvig/

https://www.forevigt.dk/bryllupsfotograf/sjalland/maribo/

https://www.forevigt.dk/bryllupsfotograf/fyn/middelfart/

https://www.forevigt.dk/bryllupsfotograf/jylland/midtjylland

kærlighedserklæring

Denne helt unikke festdag for kærligheden er samtidig det tidspunkt i hele livet, hvor alt ofte flasker sig præcis efter Jeres ønsker. Det er Jeres fest, og Jeres kærlighed, der skal fejres. I er i centrum. Nyd det. Nyd hinanden. Nyd kærligheden. For dagen kommer kun en gang, og det ville være synd at spilde den. Onde tunger vil nok sige, at du godt kan blive gift flere gange, og at den lykkeligste dag i dit liv kan forekomme mere end en gang. Og det er fuldstændig korrekt.

Men det ændrer ikke ved betydningen af bryllupsdagen og dens indbyggede kærlighedserklæring. Det er en uforbeholden kærlighed til et andet menneske. Det kan godt ske flere gange, men det bliver altså ikke mere eller mindre smukt af den grund. Det er en rituel forening af to mennesker og deres kærlighed. Og det er altid smukt.

Og til de mænd der måtte læse dette. Lad være med at snyde Jer selv. Denne fest er mest for kvinden, så hendes ønsker skal i det store hele opfyldes på bedste vis og mulige måde. Det er den bedste og eneste måde at tænke på, når du har været på knæ og friet til kvinden i dit liv. Og det er et fact.

Rådhusbryllup

En anden mulighed for et bryllup er et rådhusbryllup. Det står til rådighed for alle, der vil giftes, men ikke er medlem af et anerkendt trossamfund, eller blot er ateister og står ved deres ord. Bryllupsceremonien på rådhuset bliver udført af en embedsmand, og ceremonien tager mellem ti minutter og et kvarter. Dog er der en væsentlig fordel ved et rådhusbryllup, fordi det står brudeparret frit for at vælge, i hvilken kommune og landsdel de vil giftes. Dette kan være meget praktisk i henseende til den efterfølgende fest.

5 Replies to “Bryllupsdagen”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *