Vielsesringe

Skal i ud og vælge jeres Vielsesringe? Der er en hel jungle af ringe, der kan bruges som vielsesringe, men vigtigst at alt er, at ringen passer til ægteparrets personlighed. Prislejet varierer også utroligt meget og en dyr ring er nødvendigvis ikke den smukkeste. Men husk: alle jer mænd – Vær ikke fedtede. Hvis I nogensinde skal købe jeres elskede en ekstravagant gave så gør det nu. Og som det siges: ”diamonds are forever”, og det er rigtigt.

Vielsesringe

symbolik og ringene

Der er meget symbolik forbundet med ringens symbol. Nogen hævder at den repræsenterer uendeligheden, og vielsesringen uendelig kærlighed. Andre det modsatte, at den repræsenterer endeligheden, og dermed budskabet om, til døden os skiller. Sandheden ligger nok lige midt i mellem. Det kunne være en uendelig kærlighed og livets endelighed til døden os skiller på samme tid.

myter og skrøner

Der er mange myter og skrøner om, hvilken hånd ringen skal sidde på, men der er kun et rigtigt svar. I venstre hånd ligger kærlighedens åre, der går fra hjertet til spidsen af venstre ringfinger. Vielsesringen SKAL sættes på venstre hånd. Men der er sikkert modifikationer til denne påstand, så gør hvad der klæder jer bedst.