video- og fotooptagelser

18 års erfaring med video- og fotooptagelser giver resultater. Ring for et godt tilbud af jeres bryllup. Har I en ide til stil og location, så laver jeg en flot bryllupsserie af jer. Jeg bestemmer ikke, det gør I. Jeg kommer med gode råd. Jeg bliver inspireret af jer. Jeg fanger stemninger og udtryk.

Et minde for hele livet

Bryllups billeder, Konfirmations billeder, Fest billede med mere. Få samlet dine bedste billeder fra den store dag. Printet på smukt lærred, spændt på træramme, med eller uden svæveramme. Farve, sort/hvid eller bruntonet – tilpasset til dit hjem.

Hvis du har et ønske om at lave nogle specielle billeder præsenteret på en spændende måde – Et godt portræt skaber glæde idag – og i fremtiden, Foto af Bryllup-Portræt. Digital Fest Videooptagelse og Selskabsfoto, ved Bryllupsfest, Bryllupsvideo – Festvideo – Demovideo.

BryllupsVideo og lydoptagelser fra fest og bryllup, for privat og erhvervskunder. Også optagelse fra Dåb. Polterabend, Sølvbryllup, Guldbryllup, Konfirmation, Fødselsdage, og Privat dokumentar. Nu også bryllupsfoto.

Vi ved hvor hurtig Jeres dag går, og hvad I går glip af idagens løb. Det er derfor ekstra vigtigt,at få Jeres bryllup optaget på video. Så lad os lave en bryllupsvideo til Jer, ring og vi tager en snak om videooptagelser af jeres bryllup.

https://www.forevigt.dk/bryllupsfotograf/jylland/sonderjylland/sonderborg/
https://www.forevigt.dk/bryllupsfotograf/jylland/sonderjylland/
https://www.forevigt.dk/bryllupsfotograf/jylland/vestjylland/struer/
https://www.forevigt.dk/bryllupsfotograf/fyn/svendborg/
https://www.forevigt.dk/bryllupsfotograf/sjalland/sydsjaelland/
https://www.forevigt.dk/bryllupsfotograf/jylland/nordjylland/thisted/
https://www.forevigt.dk/bryllupsfotograf/jylland/sonderjylland/tonder/
https://www.forevigt.dk/bryllupsfotograf/sjalland/valby/

Her er Bryllupsgaven til kæresten der har alt, flot, intenst & personligt. Det er også muligt at få lavet bryllupsinvitationer og takkekort. Vi har specialiseret os i videooptagelse af bryllup o.l. og har over 20 års erfaring i optagelse af TV- og videofilm samt redigering. Vi bruger ikke lys ved optagelserne da vores kameraer er meget lysfølsomme.

Glem ikke Bryllup Video

Husk det hele fra bryllupsdagen og få optaget foto´s eller video med vielsen og festlighederne i kirken og receptionen, og selvfølgelig sange, taler og indslag fra bryllupsfesten, og evt. fyrværkeri.

Vor festguide kan også tilbyde Fest optagelser og bryllupsbilleder på video, Tag en snak med en professionel videofotograf og hør om mulighederne for at filme jeres egen festvideo eller bryllupsvideo, bryllupsfotografering, festfotografering, og fra kirken på evt. digital video.

En festvideo, der vil glæde Brud & Gom, familie og venner igen og igen. Typisk er slutresultatet en Bryllupvideo / Festvideo som varer 2 til 3 timer,

Den færdige video fra bryllup, festvideo eller DVD leveres i et flot & elegant omslag. Se og hør taler / talen igen og igen på festvideoer,

En festvideo er ofte et minde for livet. Den skal være god at se nu – men også om mange mange år, Moderne dvd-afspillere kan bruges til meget andet blot at afspille dvd-film,

Se videoklip og bryllupvideo fra dit Bryllup eller Fest når det passer dig. Husk at bestille videofotograf i god tid inden festen.

Personlige indbydelser fremstilles i butikken med dine ord og billeder efter dit personlige ønske. Få romantiske, sjove, mindeværdige kort til de store og små begivenheder.

Digital kamera Vi leverer kvalitetsfotoarbejde fra dit digitalkamera. Vi modtager CD’ere, digitale medier, memorysticks etc. og fremkalder billederne på ægte Fujifilm Supreme fotopapir – med ekstra lang holdbarhed.

Forstørrelser af dine digitale fotos

Prøv at få forstørret dine digitale billeder. Det er alletiders gaveidé. Et flot foto i en flot ramme vækker altid begejstring hos modtageren. Kom ind med dit digitale kort fra kameraet eller brug vores online billedbestilling.

6 Replies to “video- og fotooptagelser”

  1. I don’t think the title of your article matches the content lol. Just kidding, mainly because I had some doubts after reading the article.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *