Drømmebryllup og bryllupsgæster

Skal man afholde en fest, er der mange forskellige muligheder for udsmykning med blomster, lys, guirlander, pynt ved indgangen og i vinduerne.

Til bryllupsbinderi hører også borddekorationer som selvfølgelig skal passe til brudebuketten, desuden skal der tages stilling til om kirken samt bryllupsbil skal pyntes.

http://professionel-fotograf.net

Indbydelser og konfirmationskort med personlig tekst til konfirmation med kuvert.

Sæt jeres eget præg på festen fra starten, her tilbydes bryllupsindbydelser, Invitation, bordkort og menukort, evt. personlige bordkort med navn og fotos, telegrammer, Sangskjulere og andre festartikler, til jeres Drømmebryllup og bryllupsgæster.

Skjolde butikken leverer smukke håndmalede skjolde til æresporten. Så står du foran at skulle bygge æresport til kobber-, sølv-, eller guldbrudeparret, men lige mangler skjoldet er du kommet til det helt rette sted.

Drømmebryllup og bryllupsgæster

bryllupsdatoerne

Hvis ikke du selv ønsker en speciel farve på skjoldet leveres de som standard i den traditionelle farve der hører til det pågældende bryllup, og med bryllupsdatoerne. Du vælger selv om det skal være en bestemt blomst, initialer eller hele navne. Kig lidt rundt på siden og se eksempler på skjoldene. Er du ude efter et helt andet slags skjold, så skriv en mail og vi ser om det kan lade sig gøre.

De har beskæftiget sig professionelt med blomster og blandt andet været bestyrer af to førende blomsterforretninger i Århus. I 1998 havde jeg den ære at vinde guldmedalje i blomsterkunst i Århus distriktsmesterskab, og senere samme år deltog jeg med succes i danmarksmesterskaberne Filosofien bag Brudebuketten er ganske enkel: Vi vil være med til at sikre brudeparret en uforglemmelig dag – ved at levere en gennemtænkt blomsterløsning.

bryllupspakker

Bryllup er en stor glædelig begivenhed

Bryllup er en stor glædelig begivenhed og det er derfor ikke uvæsentligt hvilke blomster man vælger i den forbindelse. Lad Malene Christensen råde og evt. stå for hele arangementet lige fra brudebuket, udsmykning af kirken til udsmykning af hvor festen skal holdes.

En vellykket fest

En vellykket fest begynder allerede, når dørene slås op og man træder ind til et veldækket bord.
Står du for at skulle fejre en stor begivenhed, men har ikke tid/lyst til at nørkle med bordkort, menukort osv., så er der hjælp at hente på denne hjemmeside.

Mine bord/menukort og invitationer findes i mange varianter, og du kan selv præge dem, enten med egne ønsker eller ved at kombinere de forskellige effekter, papirtyper og farver. Det unikke ved mine kort frem for færdige købekort er, at de kan gøres mere personlige f.eks. ved at indsætte billede, monogram eller dit / jeres navn.
Jeg lægger vægt på personlig kontakt til kunden. Du har mulighed for at få skrevet individuelle invitationer m.m.

bryllup

At blive gift er et af livets store højdepunkter

At blive gift er et af livets store højdepunkter, det skal gerne blive en flot og uforglemmelig dag. Vil meget gerne sammen med jer skabe et smukt sammenspil mellem brud, kjole og blomster. Derfor anbefaler vi en personlig samtale, så vi kommer så tæt på ønskerne som muligt. send en mail. Alle buketter kan leveres i silkeblomster, så der er også mulighed for at sende produkterne til Færøerne og Grønland, der skal man blot være opmærksom på at fragten vil blive højere. Alle bukettyper laves i præcis den farvenuance du ønsker.

bruden og blomster

Når vi smykker bruden med blomster og det er meget vigtigt, at blomsterne til denne store dag, bliver uforglemmeligt smukke og noget som brudeparret og deres gæster, husker tilbage på med glæde.
De fleste ved nøjagtigt hvilke blomster og hvilken stil de vil have. Vi laver alt hvad der skal bruges af blomster til dagen og har altid gennemgående tema og farver.

Til brudepigerne er håndledsbuketter ved at være det mest efterspurgte, men også blomster kurve er rigtigt sødt.

Borddekorationerne laves ud fra bordopsætningen. Mange vælger runde tætte kranse med kandelabre i midten, dekorationerne skal være lave og tætte man skal kunne se hen over dem.

Ud over farver, vil de fleste meget gerne have duftende blomster, og her er det jo årstiden der bestemmer hvilke blomster der er til rådighed..
I forretningen er vi alle dybt blomstermæssigt involveret i et hvert bryllup, og det glæder os at være med til at gøre dagen endnu smukkere for brudeparret og deres gæster.

bryllup

Ideer til blomster valg

Da der skal blomster både i æresporten og på skjoldet er det naturligvis vigtigt, at det nu også er de rigtige blomster som bliver brugt. Det giver en flot helhed hvis blomsterne på både æresport og skjold er ens. Herunder giver vi dig nogle ideer til hvordan du kan vælge blomster.

https://www.forevigt.dk/bryllupsfotograf/sjalland/roskilde/
https://www.forevigt.dk/bryllupsfotograf/sjalland/rodovre/
https://www.forevigt.dk/bryllupsfotograf/jylland/midtjylland/silkeborg/
https://www.forevigt.dk/bryllupsfotograf/sjalland/
https://www.forevigt.dk/bryllupsfotograf/jylland/nordjylland/skagen/
https://www.forevigt.dk/bryllupsfotograf/jylland/ostjylland/skanderborg/
https://www.forevigt.dk/bryllupsfotograf/jylland/midtjylland/skive/
https://www.forevigt.dk/bryllupsfotograf/jylland/vestjylland/skjern/
https://www.forevigt.dk/bryllupsfotograf/sjalland/slagelse/

https://www.forevigt.dk/bryllupsfotograf/sjalland/soborg/

Selvfølgelig skal man også være opmærksom på om blomsternes og skjoldets farve passer sammen. F.eks. er blålige blomster ikke gode på et sølvbllupsskjold, ligesom at røde blomster heller ikke gør sig ligeså godt som lyse blomster. Hvis du er i tvivl kan du se på de skjolde vi allerede har lavet ellers er du velkommen til at sende os en e-mail.

https://kidzfoto.dk

1. Blomster som brudeparret kan lide

Ved man lige præcis hvilke blomster der er brudeparrets yndlings er det selvfølgelig oplagt at vælge disse.

2. Blomsterne fra brudens buket

Hvis familien er meget til traditioner og bruden måske stadig har hendes brudebuket stående fremme kan det være en god anledning til at få de blomster frem igen. En god måde at føre brudeparret tilbage til deres bryllupsdag.

3. Blomster efter betydning

Alle blomster har en betydning og det giver en god symbolik hvis blomsterne som bruges til brudeparret er valgt med omtanke ud fra deres betydning. Vi har lavet et udpluk af nogle blomsters betydning, som kunne være relevant i bryllups sammenhæng og som ville være flotte på både skjold og i port.

 • Blåklokke: Bestandighed i kærlighed
 • Efeu: Troskab, ægteskab
 • Forglemmigej: Kærlighed og ømme minder. Venskab ud over døden.
 • Gedeblad: Jeg elsker kun dig i al evighed. Ægteskabelig lykke (sølv- eller guldbryllup)
 • Hvede: Et ubetinget ja. Frugtbarhed, rigdom.
 • Jordbær: Så læskende er bærrets nys, er elskte dine varme kys. Mildhed, godhed, kærlighedslyst.
 • Kaprifolie: Generøs og hengiven kærlighed.
 • Krysantemum, rød: Jeg elsker
 • Lilje, hvid: Hvem kan skille os?
 • Marguerit: Elskværdighed.
 • Nerie: Selv døden kan ikke skille os. Evigt troskab.
 • Påskeliljer: Jeg er dig evigt tro.
 • Rose, rød: Du har overvundet mit hjerte.
 • Snerle: Vi vil ikke opgive hinanden.
 • Tulipan, rød: Kærlighedserklæring.
 • Vintergæk: Du lokker kærligheden frem i mit hjerte
 • Viol, blå: Trofasthed.

4. Blomster efter stjernetegn

Det er nok de færreste som ved det, men faktisk er der også blomster som knytter sig til stjernetegn.

 • Stenbuk: Vintergæk
 • Vandmand: Primul
 • Fisk: Viol
 • Vædder: Marguerit
 • Tyr: Hvidtjørn
 • Tvilling: Kaprifolie
 • Krebs: Åkande
 • Løve: Valmue
 • Jomfru: Morgenfrue
 • Vægt: Lyng
 • Skorpion: Krysantemum
 • Skytte: Kornblomst

4 Replies to “Drømmebryllup og bryllupsgæster”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *