Bryllupslokationer

Guide med gode adresser på Hotel – Bryllups slot – Kro – Restauranter – Selskabslokaler – Slotte – Festlokaler

Selskabslokaler, Menuer, Kok og Konditor, Festmiddag, Vine, Tilbud på Bryllupsfest, Temafest, Firmafest, Fest, Bryllupsmad, Buffet Restaurant, Bryllup Menu, Bryllupsslot, Festlokaler, Herregaard, Bryllups Middag, Hotel Værelser, Kro Middag.

Bryllupslokationer

Skrøbelev Gods

Skrøbelev Gods danner den perfekte ramme for et romantisk bryllup eller andre mærkedage. Guldbelagt smedejernsport, voldgrav med påfugle, privat kirkesti til kirken, brudesuite m.v.så grunden er lagt til at du skal få den dag som du har drømt om. Du kan også leje godset ekslusivt i 2 – 4 dage for en sluttet kreds.

Dronninglund Slot

Forestil Dem at holde bryllupsfesten på et smukt og romantisk bryllup slot. Hvor maden er udsøgt og der bliver kræset om Dem og Deres gæster.
Dronninglund Slot Bryllup er den perfekte ramme om Deres fest ved bryllup, fødselsdag, sølvbryllup, m.v.

Skarrildhus

Skarrlidhus Herregårdsophold ved, Bryllup og fødselsdage, sølvbryllup og mærkedage. Hver fest arrangeres med individuel bordopstilling og med bordpynt efter eget valg.  Menuen udvælges med stor omhu.

Fest på Skarrildhus Herregård / Hotel

Bryllup og fødselsdage, sølvbryllup og mærkedage

Hver fest arrangeres med individuel bordopstilling og med bordpynt efter eget valg. Menuen udvælges med stor omhu og er altid baseret på de bedste råvarer.

Efter middagen er der mulighed for, for egen regning, at bestille musik eller underholdning efter eget valg og i den ønskede genre.

Festpakken indeholder:

 • Kaffe, te og kage om eftermiddagen
 • Festmiddag, menuen sammensættes efter aftale med køkkenchefen
 • Kaffe med kransekage
 • Natmad kl. 01.00

Skarrildhus er det ideelle sted at afholde fester, uanset om det drejer sig om bryllupper, sølvbryllupper, fødselsdage eller andre festlige begivenheder. Selskaber fra 20 til 120 personer kan nemt bespises i forbindelse med fester.

Gl. Vraa Slot, Nordjylland

For mange brudepar danner slottet rammerne om den perfekte bryllupsfest. Bryllup på Gl. Vraa Slot er en klassisk fest, slotsbryllup som mange brudepar higer efter. Restaurant – Selskaber – Hotel – konferencer.

Vi håber, De finder den information, De søger. I modsat fald hører vi gerne fra Dem.

Skulle De få lyst til at besøge os, vil det glæde os at tale med Dem om Deres ønsker. Det er netop ved et sådant besøg, at detaljerne ved et arrangement nemmest falder på plads. 
Gl. Vraa Slot vil udgøre de rigtige rammer for Deres arrangement. Vi vil til enhver tid gøre vores for, at Deres arrangement bliver en uforglemmelig oplevelse.

Den flotte voldgrav omkranser slottet. I slottets park har De mulighed for at slappe af og nyde den friskbryggede kaffe sammen med vores hjemmelavede petit fours.  

Når De kommer fra Aalborg, finder De slottet ved køre 15 km ud af motorvej E39, og dreje fra ved Tylstrup. Herefter kører De hen over motorvejen og drejer fra i 2 afkørsel, ned af Gl. Vraavej. Der er skiltning til slottet ved 2 afkørsel.

Når de kommer fra Hirtshals / Hjørring finder De slottet ved at køre ud af motorvej E39 og dreje fra ved Tylstrup. Ved enden af afkørslen kommer De til en rundkørsel. Ved 2 afkørsel er der skiltning ned til slottet.

Vi ser frem til at møde Dem.

Med venlig hilsen

Gl. Vraa Slot

Ledreborg Slot

Ledreborg Slot og den smukke Familiesal er en smuk ramme omkring den uforglemmelige bryllupsfest. Her kan man samle familie og venner til en minderig aften, hvor alt er i topklasse.

Hvidsten Kro

Hold din næste fest på Hvidsten Kro. Så er du i sikre hænder og spændende historiske omgivelser. Hvis I har særlige ønsker til festen eller menúen, så lad få en snak om det. Selskabslokale tilbydes fra 10 – 100 personer.

 Rold Gammel Kro

Festmiddag på Rold Gammel Kro med velkomstdrink, Blomsterdekorationer
Forret,Stegeret,Dessert, Hvidvin & Rødvin ad libitum, dessertvin
Kaffe med kransekagekonfekt, Fri bar med øl, vand og vin
Natmad, Bryllups Fest til fast pris pr. person.

Ørbæk Kro

Ørbæk Kro er kgl. Priviligeret og en rigtig gammeldags kro med alt hvad dertil hører. Kroen er ideel til alle former for møder, kurser og Bryllup fester – fleksible lokaler med samlet kapacitet på indtil 300 personer.

Restaurant & Hotel Knapp

Det 4-stjernede Hotel Knapp fremtræder som et af de bedst frekventerede i landsdelen og nyder internationalt ry. I vores vin butik finder du gaveideer til firma, reception, fødselsdag samt jule- og nytårshilsener.

Det 4-stjernede Hotel Knapp fremtræder som et af de bedst frekventerede i landsdelen og nyder internationalt ry.
Alle vores værelser har VIP-status med høj komfortklasse og er patineret med fortidens atmosfære.
Lidt om lokaliteterne:
I pavillonen er der plads til ca. 35 gæster.
I den smukke empire-sal kan der dækkes op til ca. 90 gæster. Et Steinway flygel afrunder interiøret.
I tilknytning til festsalen, men adskilt fra denne, er Restauranten med plads til ca. 35 gæster.
På 1.sal i Møllebygningen er der et selskabslokale for ca. 50 gæster. Også velegnet til konference samt udstillinger. I de 2 “Kunkel-stuer” – vis-a-vis Restauranten – kan der sidde ca. 12 gæster i hver. 

Molskroen

Molskroen har, med sin romantiske placering, størrelse, gennemførte stil og kræsen for detaljerne, skabt de ideelle rammer for bryllup. En stor del af vor selskaber er bryllupper.

Restaurant Thors Mølle

Thors Mølle kan være rammen for din/jeres fest, hvad enten det er et
stort selskab eller et lille intimt selskab. Vi har altid idéer og forslag til både bryllup menu, buffet og reception. Ring og hør nærmere, eller klik rundt på vores hjemmeside.

Broholm Herregård

De rammer Broholm stiller til rådighed for private fester garanterer succes. Om det drejer sig om det mindre, selskabelige arrangement for en sluttet kreds, som man gerne vil gøre noget særligt ud af.

Venge Kloster Kro

Er smukt beliggende i naturskønne og fredede omgivelser. I de smukke selskabslokaler kan i dække op til fest & bryllup for ialt 300 personer fordelt på tre lokaler med plads til henholdsvis 35-70-200 personer.

yggelige lokaler, Plads til over 350 personer,

Alle opgaver kan løses , Smuk natur , Handicapvenligt

     Venlig betjening, God mad

De kan også få et fast tilbud, så de helt nøjagtigt ved, hvad deres fest koster.

Men husk, når de har læst vores program igennem,- ring så og få en helt uforpligtende

samtale, helst med et møde her på kroen, så der ikke er nogen tvivlsspørgsmål.

De kan jo sædvanlig selv sammensætte menuen men her er et par eksempler.

Drikkevarer til festen

Det er mest regulært, at afregne efter forbrug da det er meget forskelligt. Det kan jo svinger, – men her gælder det, at når vi ved hvad festen drejer sig om, kan vi give et fast eller omtrent tilbud, så de næsten bestemt ved, hvad de skal betale for et helaftensarrangement.

I alle priser er beregnet smukt pyntede borde med sølv-dækketallerken og bestik, blomsterdekorationer, moms og betjening.

Vi kan levere indbydelseskort, bordkort samt velkomstsang uden beregning for dem.

Tobaksvarer samt kager til kaffen må de, hvis de ønsker det, selv medbringe. Vi arrangere det på fade til servering, og vor søde og venlige damer vil sammen med os i køkkenet sørge for, at deres fest bliver helt i top

For børn under 12 år betales halv pris for maden. Vi har også børnemenu.

Sidst frist for afmelding af gæster er 24 timer før arrangementet starter.

***

Dåb – Fødselsdag – Konfirmation – Bryllup – Jubilæum – Kobberbryllup – Sølvbryllup – Guldbryllup

Aarslev Kro

At holde fest på den gamle Kgl. privilegerede kro fra 1854 er en ganske særlig oplevelse. Lige fra den første gang man træder ind af døren, bemærker man den specielle og hyggelige atmosfære. De flotte omgivelser, de formåls- indrettede lokaler, faciliteterne og vores gode mad af høj kvalitet gør, at vi er den perfekte ramme om enhver fest. Når man her til lægger vores engagerede medarbejderes ønsker om at give vores gæster den bedst mulige oplevelse, går tingene op i en højere enhed.

Vi pynter flot op med friske blomsterdekorationer,  store flotte dække-tallerkener og tre-armede kandelabere på bordene. Om dugene og stofservietterne skal være hvide eller af en anden farve bestemmer De selv, ligesom De selv kan vælge farverne på blomsterne. Vi kan ligeledes trykke smukke menu bånd i stof med selvvalgte motiver i farver der passer til helheden.

Festen der aldrig bliver glemt  ………….. 

Overnatning
Vi tilbyder fri overnatning til værtsparret i forbindelse med festarrangementer.  Ønsker Deres gæster at overnatte, kan vi tilbyde dette til kr. 300,- pr. person i dobbeltværelse.

Maden
På Aarslev Kro har De mulighed for at sammensætte netop den menu De ønsker. Udfra vores righoldige fest-menukort har vi sammensat 7 gode forslag til helaftensarrangementer, som vi håber vil falde i Deres smag.

Malling Kro, Jylland

Velkommen til Malling Kro
Kroen er beliggende i hjertet af Malling 12 km syd for Århus
i et roligt og charmerende landsbymiljø, tæt ved skov og strand

Vi tager imod mange former for arrangementer,
lige fra den romantiske middag for 2 i vores hyggelige restaurant, 
til større fester op til 100 personer

Ørbæk Kro, Fyn

Vin skaber stemning

Hos Ørbæk Kro får du en fin vinoplevelse med hjem til detailpris.
Vi har den perfekte vin til enhver anledning, så her går du aldrig forgæves.
Kom ind på kroen og se vort samlede sortiment inden for

Velkomstvine, rosévine, hvidvine, rødvine og dessertvine, Specialøl

Cognac, whisky, snaps, likør samt øvrige former for spiritus

Snapse, bornholmske

Er du i tvivl om, hvilken vin du skal vælge?
Du har mulighed for at smage den vin, du kunne tænke dig – og vi er
naturligvis også behjælpelige med kvalificeret rådgivning om vin og mad.
Mangler du en gaveidé?

Du finder hos Kromandens vin fine gaver, som passer til enhver anledning,
og vi har naturligvis gaveæsker i forskellige størrelser.
Kromandens vin er ligeledes velegnet som firmagaver (julegaver)
– kontakt os for et godt tilbud.
Ørbæk Kro – gode vine til detailpriser. 

Læs også:

2 Replies to “Bryllupslokationer”

 1. Hello! Do you know if they make any plugins to help with SEO?

  I’m trying to get my website to rank for some targeted keywords
  but I’m not seeing very good results. If you know of any please share.
  Many thanks! I saw similar article here: Scrapebox AA List

 2. Wow, marvelous weblog layout! How lengthy have you ever been running a blog for?
  you make blogging glance easy. The total look of your site is excellent, let alone the content
  material! You can see similar here dobry sklep

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *