Når jeg fotografere bryllup

Forberedelse

Når jeg fotografere bryllup, kommer jeg 1-2 uger før brylluppet og hilser på parret, og sammen går vi en tur der hvor I skal giftes, og kigger på gode steder at fotografere. Jeg tager 2-400 billeder på sådan en dag, og så vænner I jer til at jeg fotograferer jer, og vi får talt om, hvordan I kan lide det, hvordan I skal stå, og hvad vi skal gøre. Samme aften, eller dagen efter, lægger jeg billederne på nettet (Hvor kun I kan se dem) og så snakker vi videre ud fra det.

https://xn--fotografkbenhavn-txb.net

Når jeg fotografere bryllup

Bryllupsdagen

På bryllupsdagen møder jeg nogle gange parret i kirken, andre gange kommer jeg hjem og fotografere bruden som gør sig klar. Det syntes jeg selv er nogle af de bedste billeder. 

Ved kirken tager jeg billeder af gæsterne der ankommer, gommen som venter og hvad der ellers sker. Og selvfølgelig brudens ankomst og indgang i kirken. Oftest må jeg ikke fotografere under vielsen, men fotograferer så igen når parret går ud af kirken, og lykønskninger bagefter.

Bryllups billeder

Vi ud og laver bryllupsbilleder, der hvor vi har øvet os tidligere. Det tager en time til halvanden, afhængigt af stederne, vejret , antallet af gode steder at fotografere, og andre omstændigheder. Jeg tager både “pæne” opstillede billeder og lidt mere sjove billeder. Det afhænger af hvad I har lyst til og hvor vi fotografere. Det kan være sjovt at finde en forladt bygning, men jeg kan også lide at tage billeder i naturen, eller ved et gammelt slot, museum eller ligendene.

https://fotografroskilde.net

bryllup

Reception og festen

Ved reception tager jeg billeder af alle gæster og talere og hvad der ellers sker. Herefter fotograferer jeg talere og gæster under middagen – ikke når I spiser, men ind imellem. Og så selvfølgelig brudevals og sokker der klippes over osv. Jeg bliver til et stykke inde i festen og tager stemnings billeder og gæster der danser.

Efterarbejde

Efter et heldags bryllup kommer jeg hjem med mellem 1500 og 3000 billeder, og begynder at sortere og vurdere. Mange af dem er af den samme hændelse – der kan f.eks. være 100 billeder som er taget under gommens tale – hvis den er lang – og så vælger jeg de bedste ud. De omkring 1000-1500 billeder jeg så har udvalgt, lægger jeg på nettet, så I – og hvis I ønsker det – jeres familie eller gæster kan se dem, og I laver en liste af de billeder I bedst kan lide. 

https://www.forevigt.dk/bryllupsfotograf/sjalland/nastved/
https://www.forevigt.dk/bryllupsfotograf/jylland/nordjylland/
https://www.forevigt.dk/bryllupsfotograf/sjalland/nordsjaelland/
https://www.forevigt.dk/bryllupsfotograf/fyn/nyborg/

https://www.forevigt.dk/nyeste/

https://www.forevigt.dk/bryllupsfotograf/fyn/odense/
https://www.forevigt.dk/bryllupsfotograf/jylland/ostjylland/
https://www.forevigt.dk/bryllupsfotograf/jylland/ostjylland/randers/
https://www.forevigt.dk/bryllupsfotograf/jylland/vestjylland/ribe/

https://www.forevigt.dk/bryllupsfotograf/jylland/vestjylland/ringkobing/

https://www.forevigt.dk/bryllupsfotograf/sjalland/ringsted/


De billeder I vælger (typisk en 3-500 stykker) begynder jeg så at justere og beskære og lave pæne. Der er som regel noget med at justere farver, lave kontrast og i det hele taget designe looket på billederne. Det er eet billede af gangen, som jeg bruger 2-5 minutter på at justere, og så ender vi med et sæt flotte billeder, nogenlunde som dem I kan se her på siden.

Det tager ca. en uge at komme dem alle igennem.

bryllupsfoto

Levering

I kan få billeder på papir – gammeldags papir kvalitet, lavet med foto teknik – eller jeg kan designe en mappe til jer.


I får alle billederne, både de udvalgte justerede og alle de rå optagelser på et par DVDer, så I selv kan få fremkaldt flere senere, eller dele dem ud. Billederne er jeres ejendom, og I kan gøre med dem hvad I vil.

https://xn--fotograf-snderborg-p4b.dk

6 Replies to “Når jeg fotografere bryllup”

  1. certainly like your website but you need to take a look at the spelling on quite a few of your posts. Many of them are rife with spelling problems and I find it very troublesome to inform the reality nevertheless I will definitely come back again.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *