Ødelæg din brudekjole

En nyere trend er så småt begyndt at slå igennem. Der er ingen grund til at gemme brudekjolen væk i et skab, hvor den bare kommer til at samle støv. I stedet for skiller flere og flere sig af med kjolen, og det sker på mere utraditionelle måder.

Ofte huskes bryllupsdagen som et helt særligt øjeblik. Og hvorfor skal det minde ikke bevares. Gennem lang tid har det været en tradition, at man gemte sin brudekjole, men en ny trend er ved at slå igennem flere steder, fordi minderne ofte er bedre end virkeligheden. Især hvis den har samlet støv i tyve år, og nu er tre numre for lille.

Ødelæg din brudekjole. Så simpelt er det. For det første en det en god måde, hvorpå man kan bibeholde det lettere utopiske billede af ens kjole, og samtidig har man mulighed for at lave en personlig ceremoni omkring ødelæggelsen, der viser et skift i dit liv fra denne kvinde du var før, til den kvinde du er blevet nu.

https://www.fotografranders.net/bryllupsfotograf/

En brud valgte at sætte ild til sin brudekjole

En brud valgte at brænde sin brudekjole, og for hende markerede det både et markant skift i hendes liv samtidig med at det havde en dybere karakter.

”Årsagen til at jeg valgte at skille mig af med min brudekjole var først og fremmest fordi, at jeg synes det ville give en ekstra dimension af brylluppet, som ville være min helt egen måde hvorpå, jeg overfor mig selv kunne markere denne overgang i mit liv. En ceremoni for begyndelsen af mit nye liv, men i helt andre rammer end brylluppets overdådighed, som samtidig svarer mere overens med hvem jeg er.”

For hende var det ikke en let beslutning, og mange af veninder rådede hende også fra det, men hun har ikke fortrudt det, og faktisk er flere af veninderne ved at skifte holdning.

”Jeg lavede en lille komsammen med mine to bedste veninder, og det blev en rigtig hyggelig dag. Det satte ligesom en ramme for, hvad dagen skulle handle om, og vi fik snakket rigtig meget sammen om, præcis hvilke ting livet i fremtiden ville byde på, og hvor jeg var på vej hen. Det endte med at blive en slags mini polterabend blot efter brylluppet, en slags opsamling på det hele, og mine veninder synes faktisk rigtig godt om ideen.”

https://www.fotografodense.net/bryllupsfotograf/

Selvfølgelig synes bruden det var en smule vemodigt

Selvfølgelig synes bruden det var en smule vemodigt, at se en flot bryllupskjole gå op i flammer og røg, men det gav i de minutter det varede tid til en masse eftertanke, som man nok kun har mulighed for, når man vælger at skille sig af med noget virkelig betydningsfuldt, men set i bakspejlet var det virkelig det værd.

2 Replies to “Ødelæg din brudekjole”

  1. Wow, superb weblog structure! How lengthy have you ever been blogging for?
    you make running a blog glance easy. The entire glance of your web site
    is wonderful, as well as the content material! You can see similar here sklep

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *