stangstiv polterabend

Lyserødt strutskørt, brystholder á lá Bedstemor og et hjemmelavet papskilt på ryggen: Kys og kondomer – 2 kroner stykket. Enhver vordende brudgoms værste mareridt om en stangstiv polterabend med indbygget catwalk ned ad Strøget og chance for at ramle ind i ekskærester eller nålestribede chefer – men nu har selv poltervennerne fået nok.

https://fotograffredericia.net

I stedet pakker vennerne gom, pas, penge og vilde machodrømme ned i kufferten og flyver lavpris på en specialdesignet weekend proppet med masser af testosteron og fælles mandehørm. Pissup Rejser, med speciale i polterabendrejser, har seks hovedstæder i det prisbillige Østeuropa på programmet: Bratislava, Budapest, Berlin, Prag, Tallinn og Warszawa. 

Flyv i en ægte Militær jetjager
Polterabendkoncept går ud på at tilbyde et overflødighedshorn af aktiviteter fra listen over ting, som en ægte drengerøv bare må prøve, før det er for sent – læs: før ægteskabsfælden klapper i. Ting som ikke umiddelbart kan afprøves i Danmark, og hvor rekvisitterne er ”the real stuff” – ingen kulisser eller attrapper her. 

Murens fald har efterladt et helt arsenal af forhenværende militærkøretøjer, flyvemaskiner og skydevåben, der kan afprøves på tidligere tophemmelige radarstationer og militærlejre. Her er blot et lille udvalg af de 137 adrenalinfremkaldende aktiviteter fra de forskellige destinationer:  

Cruise i svært pansrede sovjetiske T-55A kampvogne, fire-hjuls crosser-race gennem skov og bakkedal med gashåndtaget helt i bund, svimlende loop-tur i kvalmeland i små stuntmaskiner, og den ultimative gave til gommen: Leg Top Gun i Pissups tjekkisk producerede L-39 Albatross Jetjager. L-39 vil stige med hastigheder på over 4,000 fod/minuttet, rulle og tvinge dig tilbage i dit fuldt funktionelle katapultsæde.

Om aftenen er der lige så meget drøn på, når bryllupsdrengene skal i byen: Så kan der svælges i fristelser som ”Gullasch og Gode Jader”, ”Mudderbrydning” og ”Hummer Strip-Limo”, eller for de mere sofistikerede drengerøve, er det tid for en Poker Night eller en Casino VIP-aften med dresscode. 

Med skæg og blå briller
En polterabend i udlandet adskiller sig ikke bare fra den danske model på grund af det overvældende udbud af machooplevelser, der skriger på, at man bliver lidt længere, det tæller også med, at gutterne er så langt hjemmefra, at de næsten er inkognito:

”I virkeligheden er en polterabend en genial undskyldning for at tage til udlandet med gutterne – er kæresten på tværs, kan man bare sige: ”Alle de andre må!”, og når gruppen først er landet i Østeuropa, kan man tale om alt det, som drenge altid snakker om – piger – og her kan vi gøre det, uden at fremmede forstår en brik af, hvad vi siger.” ”Dem der ikke kender hinanden i forvejen bliver rystet godt sammen, og vi andre bliver ført direkte tilbage til tiden, hvor vi hang ud sammen. Der er heller ikke nogen, der kan ødelægge den gode stemning ved at gå hjem før tid. Mobilerne er slukkede”.

3 Replies to “stangstiv polterabend”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *