Selv om brylluppet står for døren….

Glæden stråler ud fra dig. Det er et kompliment, vi alle elsker at høre. Særligt når det siges om en gravid kvinde, og specielt når det siges om en gravid brud. Vi har forsøgt at komme med et par tips om, hvordan du bedst kommer igennem dagen.

Selv om brylluppet står for døren, er der ingen grund til at gemme den struttende mave, og der er i hvert fald ingen grund til at gemme dine fyldige bryster. Så glem alt om at prøve at stille dig i skyggen. Træd frem så alle kan se dig og din gravide mave. Det er dit bryllup, og det er dine tid til at skinne.

Kjolen er en ekstremt vigtig del af brylluppet

Vi prøver at hjælpe dig med et par tips angående det, der kan gøre fuldende din dag på den bedste måde og samtidig have en dejlig følelse af velvære hele dagen igennem. En af de største prøvelser er, at finde en kjole der passer til selve dagen. Kjolen er en ekstremt vigtig del af brylluppet, og det kan være svært at bedømme, hvor meget din mave er vokset til selve bryllupsdagen.

Blot husk at der ingen grund til at gemme dine flotte runde mave. En måde at vælge en brudekjole på, er at finde en kjole med et snit lige under brysterne, det vil sige, at hoften starter umiddelbart før mave. På denne måde passer kjolen, og samtidig fremhæver den maven. Og der findes et væld af smukke kjoler af denne type. Det er i hvert fald en god måde at fjerne usikkerheden om en forkert valgt kjole, du ikke kan passe. Samtidig passer den godt ind i tidens mode, hvor det mere naturlige look foretrækkes af mange.

https://www.bryllupsfoto.info

brudesko

En del af de andre detaljer, der er gode at have på plads, er, at du føler dig veltilpas i dine brudesko, samt at din bh har en rigtig god støtte. Skoene skal du kunne holde ud at have på. Et tip er at vælge sko med en lav sål, så du ikke skal kæmpe med balancen hele dagen. Samtidig kan det være en god ide at købe to par sko, hvor det ene par en halv størrelse større. Dagen kan bringe belastning, så det kan være en ide. Udover det, er der ingen grund til ikke at vælge, de flotteste sko du kan finde, og dem er der heldigvis mange af. Et andet tip er en bh med en god støtte. Det fremhæver dine bryster, samtidig med at det vil give dig det bedste look i kjolen, hvilket vil give helheden et skær af fantasi.

Til sidst er der kun en ting at sige. Husk at denne dag aldrig kommer igen, og du ser ikke bedre ud på noget andet tidspunkt i dit liv. Skønhed kommer indefra og det samme gør lykke. Du er lykkelig lige nu, så smil til kameraet og strål til dit bryllup.

One Reply to “Selv om brylluppet står for døren….”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *