Den vildeste fest

Hvis du skal holde fest, har du nu mulighed for at leje din helt egen private digitale DJ, som vi kalder hende, er et helt nyt revolutionerende koncept, hvor du og dine gæster har mulighed for at sætte jeres helt eget præg på musikken – hurtigt og sikkert via touchscreen. 

God fornøjelse med din digitale DJ – det bliver dine gæster glade for. 

Udendørs vielse?

Fra kirke til brudevals

10 gode råd før du vælger din bryllupsfotograf

Fotobog fra brylluppet?

Udlejning af digital jukebox

Ønsker du at leje digital DJ, skal du skynde dig at bestille i god tid, da der er rift om hende. Vi leverer selvfølgelig direkte til din stue om formiddagen, så du har mulighed for at hygge dig med god musik fra jukeboksen inden aftenens store begivenhed. 

Det planlægges et par dage før din fest, hvornår du ønsker DJ leveret, men normalt er dette inden kl. 14.00. Her bliver systemet gennemgået af en af vores medarbejder, så du er sikker på, hvordan systemet virker, når dine gæster ankommer. 

Vores chauffører har altid minimum 3 stk. DJ´er klar i deres biler, så hvis det uvirkelige skulle ske, at hun gik i stykker midt under festen, vil en ny kunne leveres i løbet af kort tid. Vi vil nemlig ikke være årsagen til, at dit selskab må gå hjem i utide, fordi der er problemer med musikken.

Tekniske specifikationer

• Højde : 168cm, Bredde : 63cm, Dybde : 63cm 
• Forstærker : 2×200 watt 
• Touchscreen 
• Nem at betjene 
• Playlister og temaer 
• Strøm udgang : 220 volt

Mulighederne

Det vigtigste for, at en god fest kommer i sit rette element er selvfølgelig musikken. Musikken skaber stemningen, og derfor er det meget vigtigt, at dine gæster har mulighed for at sætte deres eget præg herpå. Du har sikkert selv prøvet, at skulle samle alle dine elskede cd´ere op fra gulvet dagen efter en fest, og være heldig at nogle af dem stadig virkede. 

Du er den officielle DJ denne aften, det vil sige, at vi sammen gennemgår hele systemet inden dit selskab starter. 

Det betyder i bund og grund, at du ikke bliver irriteret over, at samme sang bliver spillet igen og igen, og dette sikrer kvaliteten af dit selskab. 

Du har endda mulighed for at bestemme en bestemt playliste i forbindelse med jeres middag. Ønsker du lounge under hele middagen, vil FunkyDiva spille alle de fedeste lounge numre, som du sikkert har hørt på nogle af de smarte restauranter rundt omkring i Europa. Ønsker du derimod et bestemt tema, som f.eks en 80’er fest, spiller FunkyDiva selvfølgelig intet andet. 

14 Replies to “Den vildeste fest”

  1. Pingback: actos emea
  2. Wow, awesome weblog format! How long have you ever been blogging for?
    you make running a blog glance easy. The full look of your website is magnificent, let alone the content!

    You can see similar here e-commerce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *