Leverandører af brudekjoler

Kollektioner bliver udskiftet hver forår og efterår. Kjoler fra tidligere kollektioner føres stadig. De fleste af vores brude- og selskabskjoler kan bestilles i op til 14 farver. Så har du lyst til at prøve noget andet, hvad så med en brudekjole i rød, blå eller måske lyslilla. Desuden føres alle vores brudekjoler i hvid, ivory, creme, champagne og light gold.

https://forevigt.dk/brudekjoler/

Brudekjoler kan være opkaldt efter den nordiske mytologis gudinder. Freja, der siges at være den smukkeste af alle gudinder, er gudinde for frugtbarhed og kærlighed og er derfor den, som især forelskede par og gravide kvinder undertiden sender deres bønner til.

brudekjoler

Hos leverandører af brudekjoler

Hos leverandører af brudekjoler lægges der stor vægt på kvalitet. De enkelte modeller tages kun hjem i få eksemplarer, så din kjole er noget helt særligt, og ikke en du ser igen og igen på bryllupsbilleder!! Her på sitet ser du kun et mindre udvalg af brudekjoler – der er flere i butikken. Skal din brudekjole være noget helt enestående.

Der findes mange hyggelige forretninger, med den gode atmosfære og professionel vejledning. Vi går ikke på kompromis og hos os er du altid sikre smukke og eleganter kjoler, professionel hudpleje og god service.

brudens kjole

Klar til den store dag

Vi leverer et fuldt koncept. Hos os kan du købe din drømme-kjole, få ansigtbehandling og få lagt make-up på din store dag. Make-up er en del af de produkter af naturlige mineraler og ikke testet på dyr! Vi har et stort udvalg af brudekjoler, selskabskjoler og konfirmationskjoler.

Mange tager kjoler hjem fra New York, London og Paris. Der vil altid være et bredt sortimeng af forskellige kjoler. Lige fra de enkle og til de helt store gallakjoler. Skal jeg sige lidt om stilen er det lige fra det hotte til det mere klassiske. 

Butikkerne vil gøre alt hvad der står i deres magt ved specielle ønsker. Vi skal nok finde det. Ønsker man ikke det helt store, har jeg altid en klassisk selvskabsbuks eller nederdel med mange valgmuligheder af toppe og jakker.

Det er vigtigt at når du skal have en kjole, at du har den rigtige korsetering altså B.H. det er vigtigt når vi skal lave tilretninger på kjolen, så den kommer til at sidde rigtigt. Det samme gælder sko, som vi vi skal tage længden efter.

kjoler til bryllup

Hele butikken for dig selv!

Her er ro og hygge – du får overblik i de perfekte omgivelser med store spejle og en catwalk kun til dig! Som den første butik i Danmark har den nye LILLY butik den komplette kollektion af brudesko fra det eksklusive spanske mærker. Systuen og de kreative designlokaler er nærmeste nabo og vil byde på smagsprøver af kommende kollektioner og modelprøver. Priserne er LILLYs velkendte, hvor der er plads til hver en pengepung.

https://www.voresstoredag.dk/bryllupsfotograf/jylland/silkeborg

https://www.voresstoredag.dk/bryllupsfotograf/jylland/randers

https://www.voresstoredag.dk/bryllupsfotograf/jylland/horsens

https://www.voresstoredag.dk/bryllupsfotograf/jylland/herning

https://www.voresstoredag.dk/bryllupsfotograf/jylland/haderslev

https://www.voresstoredag.dk/bryllupsfotograf/jylland/viborg

https://www.voresstoredag.dk/bryllupsfotograf/jylland/holstebro

https://www.voresstoredag.dk/bryllupsfotograf/jylland/ikast

https://www.voresstoredag.dk/bryllupsfotograf/jylland/aabenraa

Brudekjolen er for de fleste brude det vigtigste

Brudekjolen er for de fleste brude det vigtigste – hos bryllupsleverandører sætter vi en ære i at hjælpe dig med at finde netop din drømmekjole.

Bruden skal bære noget nyt, noget gammelt, noget lånt og noget blåt. Ofte er det nye brudekjolen, det gamle et smykke og det blå og lånte et strømpebånd eller andet. Sløret symboliserer renhed og uskyldighed og bæres som regel kun af kvinder, der bliver gift for første gang! Ved brudekjolen er der også forbundet en del overtro med. Bruden må således ikke selv sy sin kjole, fordi hvert sting hun tager, bliver til en tåre i ægteskabet – siger man.

Vi forsøger at gøre en hver brud til noget ganske specielt – og da vi ikke mener at man er det i en stangvarer, har vi derfor max 3 af hver model og har derfor stor udskiftning i sortementet.

brud i kjolen

Kjolen til den store pige

Her får du en kjole, der er designet specielt til dig med et unikt udtryk, der afspejler dig og din personlighed. Det er primært design til pluspigerne, dvs. dig der er en str. 42 eller derover. Når man har former, skal nogle af dem fremhæves mens andre skal camoufleres. Det er ikke ligegyldigt, hvor snittet lægges på kjolen, ej heller hvilken udskæring du vælger. Alle disse beslutninger tager vi på den første gratis konsultation, hvor designet af kjolen starter.

Når jeg starter på en kjole søger jeg inspiration både ude og inde. Jeg bruger god tid på at finde små unikke pyntegenstande såsom fjer, brocher, perler, bånd og blomster, der passer til din kjole. Det er detaljen, der understreger det unikke i kjolen og gør hver kjole til et enestående kunstværk – til glæde for dig! Alle mine materialer er naturlige og primært silke. 

bryllup kjole

når du får din kjole

Det er vigtigt for mig, at du føler dig godt tilpas under hele forløbet, og at du er tilfreds, når du får din kjole. Jeg vil derfor spørge meget indtil dine ønsker, så jeg er sikker på, at resultatet bliver som du forventer det. God service er en selvfølge i min verden, og jeg bestræber mig på at give dig en god oplevelse hver gang.

Vores mål er, at virkeliggøre en moderne og behagelig butik med god atmosfære, hvor man kan se hele vores konfektions-samt couture kjole sortiment, som står færdigt – klar til brug! Vi lægger stor vægt på at udvælge en kollektion, som passer til tidens trend, vi er også gerne et skridt foran. Samtidig ønsker vi, at adskille os væsentligt fra øvrige butikker i Danmark.

Bryllupskjole hovedeleverandører er fra Tyrkiet. Her samarbejder vi med en række af de store og mest kendte leverandøer, som i det daglige også klæder `stjernerne` på. Det er leverandører som alleree har mange års erfaring med eksport lande i og uden for europa. Nu er tiden kommet til at inkludere Danmark.

Vi samarbejder også med en række agenter/leverandører hjerhjemme i Danmark.

Få skræddersyet din drømmekjole

Yderligere er der mulighed for, at , som vil blive skræddersyet i Tyrkiet til en meget attraktiv pris. og en rimelig leveringstid. Vi har også en skrædder herhjemme i Danmark, som klarer den sidste tilretning!

4 Replies to “Leverandører af brudekjoler”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *