Børn og bryllup

Børn og bryllup – Hej min kommende mand vil have vores fælles søn med hele dagen og aften Han er kun 5½ år, hvorimod jeg helst “kun” vil have ham med til vielsen og det efter følgende kaffe arrangement. Jeg ved af erfaring at jeg og min svigermor(som er min nærmeste mor da min er død) ikke vil få fred og ro. Der bliver ikke inviteret andre børn.

Om I skal have jeres 5-årige søn med til brylluppet, er noget du og din kommende mand skal have afklaret mellem jer.

Jeg kan godt forstå din tilkomne, at han gerne vil have jeres fælles søn med, men for sønnens egen skyld, burde han måske ikke være med til hele festen. Da der ikke er andre børn inviteret, kan han hurtigt komme til at kede sig, og det vil være helt naturligt, at han søger opmærksomhed hos sin mor og farmor.

https://www.voresstoredag.dk/bryllupsfotograf/fyn

https://www.voresstoredag.dk/bryllupsfotograf/fyn/odense

vielsen

En løsning kunne være, at han er med til vielsen (måske som brudesvend?) og kaffearrangementet, hvor han kan løbe frit omkring. Til den efterfølgende middag, kan I “invitere” en barnepige, som han kender godt og som kan se efter ham & lege med ham, når talerne bliver for kedelige.
Når middagen er overstået og brudevalsen er danset, kan barnepigen køre ham hjem & putte ham.

Der vil uden tvivl være en masse taler & sange til jeres bryllup, og for at I kan nå middagen og brudevalsen inden midnat, er det vigtigt, at disse indslag ikke skal koordineres efter om bruden er tilstede eller om hun er ude at lege med sønnen. I må huske på, at det også er en stor dag for ham, at hans forældre bliver gift, og jeg er bange for, at han vil blive dybt skuffet, hvis ikke han får lov til opleve den sammen med jer – men husk endelig barnepigen! Til slut vil jeg ønske jer tillykke og held & lykke med ægteskabet!

Jeg vil bare bare lige indskyde at jeg var til et bryllup sidste sommer, hvor parret datter på 4 var det eneste barn med. Det gik overraskende godt. Begge svigermekanik havde også forventet at de skulle underholde datteren. Men under middagen ja resten af festen gik hun rundt fra gæst til gæst og hyggede sig.

vores bryllup

Jeg vil lige sige at til vores bryllup til sommer har vi valgt at have vores børn med til vielsen men til festen(som bliver holdt dagen after for venner og fam.) er de ikke med. Min kommende mand og jeg er enige om dette men min mor syntes det er underligt.. Jeg mener.. det jo “bare” en fest, og børn kan ikke lide at se deres forældre