Hold styr på dit bryllup

Hvem skal holde styr på alle de løse ender af Jeres bryllup, så I kan slappe mere af op til den store dag. Med en let anvendelig og overskuelig brugeflade får du hurtigt et overblik over hele dit bryllup, fra budget til bordplan, og I kan løbende holde rede på økonomien, gæsterne og alt det praktiske.

https://fotograf-bryllup.dk

Selve programmet består af syv menuer, der alle kan være med til at holde løbende styr med brylluppet. Der er også en ottende menu, der giver adgang til forskellige debatforums online, hvor vi kan finde svar på mange af de spørgsmål, vi går og har omkring vores bryllup.

1. Brylluppet: Her kan I skrive og gemme de mest essentielle og praktiske oplysning vedrørende Jeres bryllup, såsom hvor vielsen finder sted, og hvor den efterfølgende fest skal holdes.

https://www.forevigt.dk/bryllupsfotograf/jylland/midtjylland/bryllupsfotograf-bjerringbro/
https://www.forevigt.dk/bryllupsfotograf/jylland/midtjylland/bryllupsfotograf-grindsted/
https://www.forevigt.dk/bryllupsfotograf/jylland/midtjylland/bryllupsfotograf-hobro/
https://www.forevigt.dk/bryllupsfotograf/sjalland/kobenhavn/
https://www.forevigt.dk/bryllupsfotograf/jylland/midtjylland/bryllupsfotograf-ry/

2. Budget: Her kan I løbende ajourfører og tilføje udgifter og inddele dem i kategorier på en let og overskuelig måde. Et godt værktøj til at holde økonomien under kontrol.

3. Gæsteliste: Her kan I sorterer gæsterne i grupper(familie ect…), og holde styr på deres tilbagemeldinger.

4. Bordplan: I forlængelse af gæstelistefunktionen ligger bordplanen, der gør det meget lettere at sætte gæsterne til bords, da I kan lege med de ideer I har på de virtuelle borde.

5. Find din butik: Denne unikke funktion gør det muligt for dig at søge blandt mange butikker, der specialiserer sig i bryllupper, og hvis I lige står og mangler noget, er denne funktion som sendt fra himlen.

6. Gaveliste: En god og simpel funktion, hvor alle gaver kan noteres ind, så I ved hvem der gav hvad, og samtidig holder I styr på hvem i har sendt takkekort til. I kan også lettere gøre takkekortet personligt, nu hvor I præcis ved hvilken gave i har fået af gæsten/gæsterne.

7. Huskeliste: Et overblik over vigtige datoer og begivenheder omkring brylluppet kan I holde i huskelisten, og den fungerer fint som en bryllupskalender.

8. Debat: Skulle I have flere spørgsmål, så er det måske en god ide at tage en diskussion med andre, der står og skal giftes ligesom Jer. Så er I kun et klik væk fra et svar.

5 Replies to “Hold styr på dit bryllup”

  1. Wow, incredible blog layout! How lengthy have you ever been blogging for?
    you make blogging glance easy. The entire look of your web site is great, let alone the content material!
    You can see similar here sklep online

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *