gaveidé til bryllup

Mangler du en gaveidé til bryllup og fest ?

En skøn gave til dig eller en du holder af fra din Guldsmed, Ringe, Smykker & accesories, Halskæder, armbånd, brocher, kvalitets perler.

http://stinebro.dk

Perler, sølv og halvædelsten har godt af at blive brugt, men der er visse ting, som man skal være opmærksom på. Tag ikke smykket på i bad, undgå at perler og sten kommer i direkte kontakt med sæbe, parfume, hårspray og andre kemiske stoffer. Lad derfor parfumen dampe af inden du tager smykket på. Læg ikke dine perler i direkte sollys. Tag dem af når du skal sove og opbevar dem helst mørkt og køligt fx. i en blød stofpose.

http://reklamefotograf.net

Jeg synger/spiller til alle arrangementer, der egner sig til sang og akustisk guitar: bryllup, fødselsdag, reception, morgensang til kobber/sølv/guld-bryllup samt begravelser.Jeg spiller både i kirken og til festen. Jeg lægger meget vægt på nærvær, intimitet, varme og indlevelse, og du kan derfor være sikker på, at gaven bliver afleveret på en smuk, rørende og helt igennem professionel måde. Udførelsen af “yndlingssangen” kan ske på flere måder: måske afslutter jeg din tale og slår dit budskab fast på en musikalsk måde, måske skal sangene stå alene og sige alt, måske er jeg del af et større indslag.. Det vigtigste er, at løsningen bliver skræddersyet til dig og dine ønsker. 

http://fotografiaarhus.dk

One Reply to “gaveidé til bryllup”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *